Lakrepair logo fc

Specialistisch lakwerk

LakRepair beperkt zich niet alleen tot auto's!

Andere services

Meteen een afspraak

Wil je jouw auto, motor of ander voertuig ook weer als nieuw laten stralen? Plan hier eenvoudig een afspraak:

Let op! Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op om de afspraak in te plannen.

LakRepair: meer dan alleen auto's!

We staan klaar om alles waar lak op moet, professioneel aan te pakken. In onze werkplaats zien we dan ook regelmatig kranen, graafmachines, motoren en campers voorbijkomen. Geen klus is te groot of te klein voor ons team van specialisten.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. We werken met hoogwaardige verfproducten en zorgen voor een nauwkeurige kleurmatch; perfecte afwerking gegarandeerd!

Motor(en) onderdelen  spuiten

Bent je op zoek naar een specialist in het spuiten van motoren? Of je nu kiest voor een functionele of opvallende kleur, bij LakRepair hebben we de ervaring die je zoekt. Voor iedere motor of  scooter geldt dat wij ze snel en vakkundig kunnen voorzien van de gewenste kleur. Wat je wensen ook zijn: wij maken ze graag voor je in orde!

Remklauwen laten  spuiten?
Het spuiten van remklauwen geeft je auto een compleet nieuwe uitstraling en voegt een exclusief tintje toe. Het spuiten van remklauwen biedt niet alleen een esthetische upgrade, maar zorgt ook voor een beschermende laag. Deze beschermende laag helpt bij het voorkomen van corrosie en slijtage, waardoor de levensduur van de remklauwen wordt verlengd. Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan kleuropties voor het spuiten van je remklauwen.

nieuwsgierig wat we voor jou auto kunnen betekenen?

LAAT ONS JE HELPEN!

Je auto weer als nieuw? Het kan dankzij onze expertise.
We begrijpen dat je zo snel mogelijk veilig de weg op wilt. Daarom zorgen we ervoor dat je bij ons terecht kunt zonder lange wachttijden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je autoschade snel en professioneel te laten herstellen.