Lakrepair logo fc

Kras- of lakschade

We lossen het snel en betaalbaar voor je op

Andere services

Meteen een afspraak

Jouw auto weer schadevrij? Plan hier eenvoudig een afspraak:

Let op! Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op om de afspraak in te plannen.

Krassen verdwijnen, lak straalt!

Kras- of lakschade is een veelvoorkomend probleem. We durven wel te stellen dat iedereen er helaas mee te maken krijgt. De oorzaken hiervan zijn divers. Denk aan dat vervelende paaltje dat precies in de dode hoek van je deur of spiegel staat en dat je over het hoofd ziet tijdens het parkeren. Of die takken langs de weg die stiekem sterker harder bleken te zijn dan verwacht. En laten we het niet hebben over steenslag of een winkelwagentje dat langs je auto schraapt. Of erger: vandalisme. . Zelfs een mee gespoten bumper ontkomt niet gemakkelijk aan krassen, vooral aan de achterkant boven de achterklep.

Heeft je autolak een doffe uitstraling of zijn er kleine krasjes in de lak te zien? Dan is het polijsten van je auto een goede oplossing. Bij deze behandeling wordt er een heel dun laagje van de bovenste laklaag verwijderd en vervolgens opgepoetst. Het resultaat is verbluffend, want je autolak ziet er weer als nieuw uit. Bovendien is polijsten een snelle en betaalbare methode om je auto weer te laten stralen.

Is jouw autolak toe aan een opfrisbeurt?

LAAT ONS JE HELPEN!

Je auto weer als nieuw? Het kan dankzij onze expertise.
We begrijpen dat je zo snel mogelijk veilig de weg op wilt. Daarom zorgen we ervoor dat je bij ons terecht kunt zonder lange wachttijden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je autoschade snel en professioneel te laten herstellen.