Lakrepair logo fc

Bumperschade

Spotrepair biedt de oplossing!

Andere services

Meteen een afspraak

Wil je af van die vervelende bumperschade? Plan hier eenvoudig een afspraak:

Let op! Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op om de afspraak in te plannen.

Na het herstel ziet je bumper er weer als nieuw uit

Bumperschade; een veelvoorkomend probleem. Het is ook eigenlijk best logisch dat bumperschade ontstaat. De bumper steekt vaak iets uit en is ontworpen om ernstigere schade te voorkomen. Een opvallend feit is dat bumperschade meestal aan de rechterachterkant voorkomt. Maar hoe komt dat? Veel mensen parkeren met de rechterkant van hun auto langs de stoep, en die hoek is juist vaak het minst zichtbaar. Een krasje of deukje ligt snel op de loer.

Vooral op de tegenwoordig vaak in kleur mee gespoten bumpers, is een kras (of erger nog) ontzettend vervelend. Iedere ongewenste kras, deuk of zelfs een scheur kan je bumper niet alleen ontsieren, maar ook de functie aantasten. Een bumper hoeft echter niet altijd in zijn geheel vervangen te worden! Reparatie is heel goed mogelijk. Bij bumperherstel kijken wij naast de cosmetische schade, ook naar de veiligheid. Bijvoorbeeld door de parkeersensoren te testen. Na het herstel ziet je bumper er weer als nieuw uit. En misschien nog belangrijker: je kunt weer vol vertrouwen rekenen op de juiste werking van de bumper en de sensoren.

Heeft jouw auto een kras, deuk of andere kleine beschadiging, zoals bumperschade of deukschade met lakschade?  Geen zorgen,  spotrepair van lakRepair biedt de oplossing! Met deze methode wordt een plaatselijke, cosmetische bewerking uitgevoerd op de schadeplek. De volgorde van behandeling is als volgt: we repareren, plamuren, spuiten en poetsen tot slot de plek. Doordat de behandeling plaatselijk is, is het niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens snel. Je kunt binnen no-time weer met een stralend voertuig de weg op. Niemand die ziet dat je ooit bumperschade had!

Je auto weer als nieuw?

LAAT ONS JE HELPEN!

Je auto weer als nieuw? Het kan dankzij onze expertise.
We begrijpen dat je zo snel mogelijk veilig de weg op wilt. Daarom zorgen we ervoor dat je bij ons terecht kunt zonder lange wachttijden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je autoschade snel en professioneel te laten herstellen.