Lakrepair logo fc

Koplamp herstel

Herstel de glans en veiligheid van je auto!

Andere services

Meteen een afspraak

De koplampen van jouw auto weer laten stralen als nieuw? Plan hier eenvoudig een afspraak:

Let op! Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op om de afspraak in te plannen.

Stralend en veilig

Doffe koplampen kunnen niet alleen het uiterlijk van je auto bepalen, maar ook de veiligheid op de weg in gevaar brengen. Moderne koplampen worden vaak gemaakt van kunststof met daaroverheen een beschermende coating. Na verloop van tijd kunnen invloeden van buitenaf, denk aan zonlicht, vervuiling en weersomstandigheden, deze coating aantasten. Hierdoor verweren en verkleuren de koplampen. Ze verliezen hun glans en de functie wordt minder. Je hebt dus minder licht!

lakRepair heeft de oplossing voor dit probleem. Wij beschikken over hoogwaardige producten en technieken om doffe koplampen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. En dat hebben we inmiddels al heel erg vaak gedaan! We laten je graag wat voorbeelden zien van het resultaat: koplampen die er als nieuw uitzien!

We schreven het al: het herstellen van koplampen heeft niet alleen esthetische voordelen, maar ook praktische voordelen. Heldere koplampen zorgen voor een betere zichtbaarheid op de weg, vooral ‘s nachts of bij slechte weersomstandigheden. Dit draagt bij aan je eigen veiligheid en die van andere weggebruikers.

Meer weten over onze koplampen reparatiediensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag! Dat geldt overigens ook voor andere schade die je aan je auto kunt hebben: bumperschade, krassen of lakschadestoeprandschade of een deukje.

 

Ook weer komplampen die nieuw ogen?

Laat ons je helpen!

Je auto weer als nieuw? Het kan dankzij onze expertise.
We begrijpen dat je zo snel mogelijk veilig de weg op wilt. Daarom zorgen we ervoor dat je bij ons terecht kunt zonder lange wachttijden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je autoschade snel en professioneel te laten herstellen.