Lakrepair logo fc

Parkeerschade

Parkeerschade zit in een klein hoekje

Andere services

Meteen een afspraak

Wil je jouw auto weer deuk-, schade- of krasvrij? Plan hier eenvoudig een afspraak:

Let op! Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op om de afspraak in te plannen.

Parkeerschade is de meest voorkomende schade aan je auto

Auto’s zijn de afgelopen jaren steeds groter geworden; maar de parkeervakken niet! Parkeren is een hele kunst geworden. Parkeerschade loop je daarom niet voor niets heel snel op.

Parkeerschade is zuur. Je kunt het zelf veroorzaken zonder het zelfs maar op te merken. Het blijft een vervelende verrassing wanneer je ineens een kras(je) of deuk(je) ontdekt,  Daarnaast kan ook een ander schade veroorzaken aan jouw geparkeerde auto. En niet iedereen laat daarbij contactgegevens achter.
Hoe je parkeerschade ook is ontstaan, wij lossen het op. Afhankelijk van de ernst en locatie van de schade, bepalen we daarvoor de beste herstelmethode. Dat geldt overigens ook voor alle andere schade die je aan je auto kunt hebben: bumperschade, krassen of lakschade, stoeprandschade of een deukje.
ZIJN JOUW AUTO TOE AAN EEN OPKNAP BEURT?

LAAT ONS JE HELPEN!

Je auto wordt weer als nieuw dankzij onze expertise.
We begrijpen ook dat je zo snel mogelijk veilig de weg op wilt. Daarom zorgen we ervoor dat je bij ons terecht kunt zonder lange wachttijden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je autoschade snel en professioneel te laten herstellen.